Tecnologia a la formació vial

Auto Escola GIMENO desenvolupa la seva activitat aplicant noves tecnologies del sector de la formació de conductors.

Amb la creació del departament tecnològic multimèdia, la companyia fa un salt de qualitat, i introdueix en el sector, productes formatius multimèdia en 3D per a tot tipus de formació viària. Amb maquinària competent i avançada, iniciem i seguim el nostre camí,
sent avui dia una Auto Escola de referència en el mercat.

6 Punts de trobada
16 Equip humà
280002 Quilòmetres recorreguts cada any

Una mica d'història fa futur

Compromís de qualitat amb els clients.
Compromís amb les persones que formen part de Autoescola Gimeno i AulaVial.
Compromís amb el nostre entorn social (ciutat, barri, etc.).
Compromís amb el medi ambient. Compromís amb la seguretat i la prevenció viària.

Valors

Comportament ètic, integritat i responsabilitat. Il·lusió, experiència i saber fer. Transparència en tota la nostra activitat.

La satisfacció dels qui treballen amb nosaltres: clients, treballadors, proveïdors. Compromís amb la responsabilitat social i mediambiental..

Valor de l'equip, implicació i qualificació dels nostres treballadors. Estem compromesos amb la conducció segura - econòmica - eficient i apostem per la formació en transport i logística

Missió

Naixem per donar resposta a les necessitats que les persones i empreses tenen en el sector de la formació, oferint solucions a mida després de l'estudi de necessitats dels nostres clients, amb un clar compromís: GARANTIA DE QUALITAT.

Treballem pensant en el nostre futur i en el dels nostres clients, per això prioritzem la reinversió del benefici en la consolidació del nostre projecte, per créixer i , alhora , millorar el servei que prestem mitjançant la nostra dedicació, experiència i saber fer per assegurar la deguda orientació i satisfacció dels nostres alumnes.

Visió

La nostra aposta i compromís per la qualitat i innovació, per l'eficiència i flexibilitat a l'hora d'atendre les seves necessitats ens convertiran en referent.

Creiem en el futur basat en el desenvolupament de la innovació i la investigació, per això volem que ens vegin com una via per millorar la seva competitivitat i com una oportunitat per a la seva millora professional.

Vull informar-me